Vampire Rush

Vampire Rush voor Android

Angstaanjagende snelheid in de vampierwereld

In Vampire Rush word je een vampier-ridder. Je snelt weg van gevaren om eeuwig te leven, al heeft de vampier in dit spel maar één leven.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Leuk voor horrorfans
  • Responsieve bediening
  • Sfeervol

TEGEN

  • Langdradig
  • Een leven

Uitmuntend
8

In Vampire Rush word je een vampier-ridder. Je snelt weg van gevaren om eeuwig te leven, al heeft de vampier in dit spel maar één leven.


Haastige spoed


Vampire Rush is een snel spel. Je moet rennen en vliegen om graven, priesters en andere vijanden te vermijden. Onderweg geven powerups je speciale krachten. Ook verzamel je munten, zodat je niet elk spel opnieuw begint.

Het leven is kort


Je hebt maar één kans om de ondergrondse werelden van Vampire Rush te bereizen. Als je niet dood wilt gaan, wees dan snel met je vinger. Met een klein tikje hang je al aan het plafond of val je weer op de grond, zo eenvoudig is de bediening.

Duistere sfeer

Het decor en de enscenering behoren tot de sterke punten van Vampire Rush. Met donkere ruimten, duistere personages en een angstaanjagende sfeer onderscheidt het Vampire Rush van soortgelijke spellen.

Met een speelwijze die lijkt op die van veel andere spellen, valt dit spel op door zijn aantrekkelijke personages en soepele gameplay.

Rennen - ditmaal met vampiers

Er zijn veel spellen met een soortgelijke gameplay als Vampire Rush. Houd je van het genre, de vampierwereld of horror in het algemeen, dan is dit een goede keuze.

Meeste downloads Arcade games voor android

Vampire Rush

Download

Vampire Rush 1.2

Beoordelingen about Vampire Rush

Promotie×